GREENSTYLERS

- maailmaa pelastamassa

Me olemme gREenstylers

Olipa kerran Tiina, joka teki hienoja sisustussuunnitelmia ja stailasi myytäviä asuntoja. Työ oli kivaa ja inspiroivaa, mutta yksin puurtaminen tuntui välillä tylsältä ja isoja huonekaluja oli hankalaa rontata yksin. Tiina oli huolissaan ilmastonmuutoksesta ja mietti, voisiko asiaan vaikuttaa työn kautta.

Olipa kerran Ninja, joka nautti suunnattomasti ratkoessaan omia ja ystävien sisustuspulmia. Hän haaveili alan töistä, mutta jännitti yrittäjäksi ryhtymistä. Ninja rakasti kirpputorilöytöjä ja mietti, miksi niin moni suuntasi ostoksille huonekalukauppaan, kun käytetyn etsiminen oli niin paljon jännempää ja inspiroivampaa.

Lokakuussa 2019 eräänä lauantai-iltana heitä molempia väsytti ja kumpikin oli aikeissa jäädä kotisohvalle lötköttelemään. Kävi kuitenkin niin, että illalla he tapasivat yhteisen ystävän synttärijuhlissa ja ajautuivat juttusille.

Paljastui, että molemmilla on sisustussuunnittelijan koulutus ja että he jakavat yhteisen arvomaailman. Lisäksi Tiina on kouluttautunut ammattijärjestäjäksi. Loppu onkin historiaa ja gREenstylers näki päivänvalon tammikuun lopussa 2020

Maailmasta ei puutu materiaalia vaan mielikuvitusta

Aika rohkea väite, eikö?

gREenstylers syntyi rakkaudesta estetiikkaan ja palosta pelastaa maailma. Miksi hankkia uutta, jos voit hyödyntää vanhaa?

gREenstylers on kahden sisustussuunnittelijan toimisto, joka ottaa huomioon vihreät arvot valinnoissaan ja toimintatavoissaan. Autamme löytämään uutta mutta vanhaa ja antamaan jo olemassa olevalle mahdollisuuden.

Mitä ihmettä se tarkoittaa käytännössä?

Joskus omalle kodille ja huonekaluille tulee sokeaksi, eikä näe niiden potentiaalia. Pyrimme suunnittelussa huomioimaan asiakkaan jo olemassa olevat kalusteet ja ratkomaan sisustuspulmia hyödyntämällä sitä materiaalia, mitä asiakkaalla jo on. Joskus olohuoneessa turhaksi käynyt lipasto voikin löytää uuden tehtävänsä makuuhuoneesta. Mikäli tarvitaan uusia hankintoja, pyrimme löytämään sopivia vaihtoehtoja käytettynä. Tämä tarkoittaa kirpputoreja, Kierrätyskeskusta ja erilaisia käytetyn tavaran nettisivustoja. Tarvittaessa löytöjä tuunataan. Kaikki käytetty ei kuitenkaan ole käytettyä eikä vanha vanhaa. Joskus voi käydä niinkin, että käytettynä löydetty onkin liki uudenveroista tai jopa uutta - kukapa ei olisi joskus tehnyt virheostosta. Silloinkin kirppisostos säästää luonnonvaroja ja usein myös rahaa.

Kierrätyssisustaminen vaatii aikaa. Sopivat kalusteet löytyvät harvoin juuri silloin, kun niitä tarvitaan, ja siksi sisustussuunnitteluprosessille on hyvä varata aikaa.

Teemme sisustussuunnittelua myös perinteisemmin eli täysin uusin materiaalein ja kalustein. Tällöin pyrimme löytämään mahdollisimman ekologisia vaihtoehtoja ja suosimme mielellämme esimerkiksi luonnonmateriaaleja.

Sisustussuunnittelun lisäksi teemme asuntojen myyntistailausta ja muita kuvausjärjestelyjä. Autamme myös silloin, kun tavarat ovat muodostuneet taakaksi ja säilytystila ei tunnu riittävän.