PALVELUT

SISUSTUS

Teemme sisustussuunnittelua niin yksityisiin koteihin kuin yrityksiin ja julkitiloihinkin. Pyrimme suunnittelussa huomioimaan kestävän kehityksen mukaiset valinnat ja hyödyntämään kierrätettyjä tuotteita ja materiaaleja. Asiakkaan niin toivoessa voimme tehdä suunnitelman myös uusilla tuotteilla.  

STAILAUS

Asunnon myyntiä voi vauhdittaa edustavilla myyntikuvilla. Edustavat kuvat myynti-ilmoituksessa saavat asunnonostajan kiinnostumaan kohteesta ja näkemään sen parhaan potentiaalin. Kotien stailaamisen lisäksi teemme muitakin kuvausjärjestelyjä sekä somistuksia. Ota yhteyttä, niin ideoidaan!

JÄRJESTELY

Kun kaapit pursuavat tavaraa ja iso osa vapaa-ajasta kuluu siivoamiseen tai tavaroiden etsimiseen, voi ammattijärjestäjä auttaa sinua pohtimaan, mikä on tarpeellista ja voisiko jokin jo jatkaa matkaansa kierrätykseen. Autamme toimivan säilytyssysteemin luomisessa. Ammattijärjestäjän työstä saat kotitalousvähennyksen. 

GREENSTAILATUT SISUSTUSTUOTTEET

Puljussamme on vaihtuva valikoima sisustustuotteita aina pienesineistä huonekaluihin. Kaikki tuotteet ovat kierrätettyjä, jotkut valmistettuja jo kaatopaikalle matkalla olleesta materiaalista. Tee ekoteko ja kaunista kotisi kierrättäen!