Viisaita valintoja

15.02.2022


Ollaksemme näinkin nuori yritys on hauska päästä sanomaan, että meillä on kanta-asiakkaita. Eikös kanta-asiakas ole sellainen, jonka kanssa tehdään yhteistyötä toistamiseen ja toivottavasti aina uudestaan?

Saimme etsiä tämän perheen vapaa-ajan kodin eteiseen second hand ratkaisuja viime keväänä ja olimme kovin otettuja heidän ottaessaan meihin yhteyttä syksyllä, kun edessä oli kodin vaihto.

Sisustussuunnittelu on aina hauskaa ja erityisen hauskaa sisustussuunnittelu on silloin, kun ratkottavana on jonkin tilan ongelma - olkoon se sitten tilankäyttö, valaistus, kalusteiden asettelu tai vaikka säilytys. Nyt toiveena oli saada olohuoneeseen iso sohva eli lötköttelytilaa koko perheelle, säilytystilaa peleille ja riittävän iso pöytä lautapelejä ajatellen. Ruokailutilaan piti saada kuuden hengen pöytä. Myös seinä piti maalata, koska edellisen asukkaan hylly jätti seinään jäljet.

Tiesimme, että asiakkaamme arvostavat ekologisia valintoja ja niinpä lähdimme ilomielin etsimään tarpeita vastaavia ja toiveet täyttäviä vaihtoehtoja, jotka olisivat myös mahdollisimman ekologisia.

Ja tadaa! Kuvissa näkyy kättemme jäljet eli sisustussuunnittelun lopputulos. Aika kivan näköistä, eikö?

Kumpaankin tilaan löytyi Snuggilta kalusteita, joiden valmistuksessa on hyödynnetty kierrätyspuuta. Pyöreä ruokapöytä sujahtaa kapoiseen tilaan hyvin ja seinän väri soi kauniisti puun sävyjen kanssa.

Olohuoneeseen hankittiin suuri matto, joka on valmistettu meriheinästä ja kierrätyspuuvillasta. Rohkeat asiakkaat uskalsivat valita murretunkeltaisen sohvan Iskusta ja se on kyllä tuon seinän ja nojatuolin pariksi tosi herkullinen valinta.

Seinät maalattiin Coverstoryn muovittomilla maaleilla ja kummankin tilan valaisin löytyi Finnish Design Shopista. Osaisitko arvata kuvan perusteella, mistä materiaalista ne on valmistettu?

Vastaus: Graypantsin valaisimet on valmistettu kierrätetystä aaltopahvista käsin laserleikaten.