Tarina gREenstylers & fREndien taustalla

09.11.2021

Monet ovatkin jo SoMesta lukeneet, että Pulju kasvoi marraskuun 2021 alussa. Meille tarjoutui vähän pyytämättä ja yllättäen tilaisuus vuokrata Puljun vierestä vapautuva liiketila, ja vain kolmen tunnin uutteran pohtimisen ja muutaman laskutoimituksen jälkeen tartuimme tarjoukseen.

Oli nimittäin niin, että jo ennenkuin gREenstylers näki päivänvalon tammikuussa 2020, oli mielessä pilkahtanut haave ja toive siitä, mihin ollaan matkalla. Askarreltiin hieno, pahvinen planssi ja esiteltiin se joka käänteessä, missä vain oli mahdollista. Planssi alunperin johdatti meidät Kierrätyskeskuksen Shops2Hubs -hankkeeseenkin.

Mitä planssissa sitten oli? Siinä oli visioitu tulevaisuuden tavaratalo tai ostari, joka toimisi täysin kiertotalouden ehdoilla. Oli jo päätetty matkustaa Ruotsiin Eskilstunaan Retunaan tutustumaan, mutta sitten tulikin korona ja reissu piti unohtaa.

Marraskuussa 2021 gREenstylers on jälleen hiukan lähempänä tuota unelmaa, sillä laajensimme Puljua vuokraamalla sen naapurista toisen myymälätilan. Avasimme Puljun sisarliikkeen, gREenstylers & fREndit, jossa on myynnissä yrittäjäystäviemme kiertotaloustuotteita. Nekin kaikki on valmistettu rakkaudella kierrätys- ja ylijäämämateriaalista. Nyt meillä on siis ikioma kiertotaloustavaratalo pienessä mittakaavassa täällä Masalanportissa! Seuratkaa SoMesta ajankohtaisia ilmoituksia ja tulkaa käymään! Mikäli haluaisit olla osa gREenstylers & fREndejä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla posti@greenstylers.fi

Ja kukapa tietää, ehkä jonain päivänä kiertotalousostari on muutakin kuin pilke silmäkulmassa. Sitä kohti olemme matkalla.