Tämä liike on pala tulevaisuutta

06.02.2022

Olen ollut gReenstylersillä nyt viikon tetissä ja aikani alkaa tulla päätökseen. Olen saanut nähdä elämää sisustajan ja yrittäjän arjessa. Tämä viikko on ollut täynnä uusia kokemuksia ja ajatuksia.

Ajatuksiin ja puheen aiheisiin on kuulunut esimerkiksi se, että maailmassa on jo todella paljon tavaraa, joten kierrättäminen on todellakin tarpeellista. Tämä liike on todella hyvä esimerkki luovuudesta ja tulevaisuuden ajattelemisesta. Tämä liike ja muut saman tyyliset varmasti innostavat kaikenikäisiä kierrättämään. Monen nuoren ajatukset myös heräävät, kun näkee, että asialle voi tehdä jotain sen sijaan, että seisoo tumput suorina.

Olen itse ollut aina kiinnostunut yrittäjän arjesta, vaikka en sitä urana ole välttämättä miettinytkään. Se, että joku uskaltaa aloittaa aivan alusta ja perustaa uuden yrityksen, on todella inspiroivaa. Itseäni kiinnostaa todella paljon vaiheet yrityksen perustamiseen. Mitä pitää tehdä? Mitä kannattaa tehdä? Kenen kanssa kannattaa olla tekemisissä? Onko itsensä likoon laittaminen sen arvoista? Kaikki kysymyksiä joihin vastaukset löytyy pikku hiljaa.

Tämän tetin aikana sain kokeilla kaikenlaista. Pöydän vahaamista, valaisimen maalaamista ja koristelua, virkkausta, kutomista, somen päivittelyä, korujen ja korttien tekoa, kaikkea laidasta laitaan. Opin paljon uutta ja monet taidoista joita opin ovat varmasti hyödyllisiä tulevaisuudessa.


Tet-harjoittelija Alisa