Hatuttaako? Ottaako päähän?

05.02.2021

gREenstylers on mukana Kierrätyskeskus 2.0 shops2hubs -hankkeessa, jossa tavoitteena on pidentää materiaalin elinkaarta ja luoda yritystoimintaa kiertotalouden ympärille. Linkistä voitte lukea hankkeesta lisää.

Emme pitkästytä teitä kuvailemalla sitä tavaramäärää, joka saapuu Espoon Nihtisillan Kierrätyskeskukseen joka ikinen päivä, mutta uskokaa kun kerromme, että sitä tulee PALJON. Sitä tulee niin paljon, ettei kaikki materiaali koskaan päädy Kierrätyskeskuksen myyntihyllyihin vaan esimerkiksi ihan niinkin arkiset asiat kuin kauluspaidat muodostuvat jätteeksi, josta täytyy päästä eroon.

Eräänä päivänä Kierrätyskeskuksen takatiloissa osuimme ison energiajäteastian äärelle. Astiasta pursusi miesten hattuja. Olette ehkä huomanneet, että miesten hatut eivät ole enää sellaista kuuminta hottia, kuin olivat muutama vuosikymmen sitten. Hetken ihmeteltyämme keksimme keinon antaa hatuille jatkoaikaa ja niin syntyi Valopää-valaisinmallisto. Sähköosat ovat uusia ja led-polttimon kanssa valaisimet ovat turvallisia käyttää. 

Valopää toimii erinomaisesti kohdevalaisimena ja katseen vangitsijana vaikkapa eteisessä, vaateliikkeessä tai pubin baaritiskin yläpuolella. Yksi Valopää valaisee Vantaalla lastenhuonetta ja siihen on ripustettu pienen kalamiehen vieheitä.

Oman Valopään voit käydä hankimassa gREenstylersin Puljusta Kirkkonummen Masalanportista ja ihmetellä samalla muitakin kierrätyskeksintöjämme, kuten kuvassa näkyvää Suksi skumpalle- naulakkoa, jossa vanha puusuksi ja kuohujuoman korkit sulassa sovussa tarjoavat seinäsäilytystilaa.

#valopää #shops2hubs #greenstylers