ME OLEMME gREenstylers

Kuva: Janne Illman
Kuva: Janne Illman

Olipa kerran Tiina, joka teki hienoja sisustussuunnitelmia ja stailasi myytäviä asuntoja. Työ oli kivaa ja inspiroivaa, mutta yksin puurtaminen tuntui välillä tylsältä ja isoja huonekaluja oli hankalaa rontata yksin. Tiina oli huolissaan ilmastonmuutoksesta ja mietti, voisiko asiaan vaikuttaa työn kautta. 

Olipa kerran Ninja, joka nautti suunnattomasti ratkoessaan omia ja ystävien sisustuspulmia. Hän haaveili alan töistä, mutta jännitti yrittäjäksi ryhtymistä. Ninja rakasti kirpputorilöytöjä ja mietti, miksi niin moni suuntasi ostoksille huonekalukauppaan, kun käytetyn etsiminen oli niin paljon jännempää ja inspiroivampaa.

Lokakuussa 2019 eräänä lauantai-iltana heitä molempia väsytti ja kumpikin oli aikeissa jäädä kotisohvalle lötköttelemään. Kävi kuitenkin niin, että illalla he tapasivat yhteisen ystävän synttärijuhlissa ja ajautuivat juttusille.

Paljastui, että molemmilla on sisustussuunnittelijan koulutus ja että he jakavat yhteisen arvomaailman. Lisäksi Tiina on kouluttautunut ammattijärjestäjäksi. Loppu onkin historiaa ja gREenstylers näki päivänvalon tammikuun lopussa 2020.