BLOGI

Sisustusmaailmaa ohjailevat trendit. Televisio pursuaa erilaisia sisustukseen ja remontointiin liittyviä ohjelmia, jotka määrittelevät, mikä milloinkin on hyvää ja kaunista. Kaupan lehtihyllyltä voi valikoida useita paperisia sisustusraamattuja ja Instaa ja blogeja selatessa hetken trendit hyppivät silmille.

Aikojen saatossa kotiemme sisustus on tehnyt melkoisia loikkia. Aikoinaan riitti, että luolassa oli sopiva paikka nuotiolle ja jokin nurkka johon kellahtaa, savupirttiin sai penkit seinien vierustoille ja seinällä oli tilaa puulusikoiden säilyttämiselle. Nykyään koti on muutakin kuin paikka, jossa eletään, saadaan suojaa ja jäädään henkiin - se on...

Kaksi viikkoa gREenstylersillä alkaa olla mun osalta täynnä. Viikot ovat olleet tosi mukavia ja olen oppinut paljon uusia asioita, niin sisustuksesta, yrittäjyydestä kuin kierrätyksestäkin. Olen päässyt myös tekemään paljon uusia ja mielenkiintoisia juttuja.

Sattuneesta syystä olemme kaikki eläneet aika rajattua elämää viimeisen vuoden, eikä rajoituksille ole loppua tiedossa ihan pian. Itse kaipaan kahviloissa istuskelua ja pieniä päiväretkiä kiinnostaviin kohteisiin. Vaikka itse teen hankintoja melko harvoin ja nekin yleensä käytettynä, on pienissä puodeissa kiertely joskus aika inspiroivaa.

Sisustussuunnittelun lisäksi gReenstylers tekee stailausta eli kuvausjärjestelyjä myytäviin asuntoihin. Asuntojen stailaus myyntiä varten on yleistynyt viime vuosina merkittävästi eikä stailaamattomia myyntikuvia enää paljon ilmoituksissa näy. Ei ihme, sillä asunnon stailaaminen yleensä lyhentää myyntiaikaa ja näkyy positiivisena tuloksena myös...

Tam 19

Pulju!

Alkumetreiltä saakka gREenstylersilla oli haaveena oma sisustusliike, kotoisammin Pulju, jossa myytäisin käytettyjä ja ekologisia sisustustuotteita. Syksyllä 2020 pidimme pari pop up-tapahtumaa vanhan toimistomme tiloissa ja tammikuussa 2021 pääsimme muuttamaan nykyiseen sijaintiimme Masalanportin ala-aulaan ja avaamaan oman Puljun ihan oikeasti!

Luin joskus kirjan (Cecelia Ahern: Ihmemaa), jossa aiheena oli kadonneet tavarat. Kirja oli täysin fiktiivinen kaunokirjallinen teos, jossa kaikki kadonnut päätyi yhteen ja samaan tiettyyn paikkaan. Siellä oli kaikki koskaan kadonnut autonavaimista eksyneisiin henkilöihin.