ASIAKASPALAUTTEET

Hei,
Haluan vielä kiittää hyvästä yhteistyöstä ja suunnitelmasta! Sohva kotiutui viime viikolla ja ruokapöydän tuolit saatiin eilen. Olemme tosi tyytyväisiä, itse varsinkin tykkään tuosta ruokatilasta ja sen värimaailmasta.

Reetta, Espoo


Greenstylers suunnitteli tyttärelleni unelmien huoneen ja myös toteutti sen! Arvostamme kierrätystä ja vihreitä arvoja, joten oli ihan huippua, että huoneen lähes kaikki huonekalut löytyivät kirppareilta. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Pia, Helsinki


Greenstylers kävi meillä sisustustreffeillä, löysimme nopeasti yhteisen sävelen! Asumme Espoossa todella suuressa talossa ja talon sisustusta yhdistävän punaisen langan löytäminen edellytti näiden tehonaisten vuorovaikutteista opastusta! Saimme monia yllättäviä ideoita ja olemme nyt innolla toteuttamassa näitä aikataulujemme puitteissa! Iso peukku tälle tiimille!!!

Anna, Espoo


 gREenstylers kävi meillä sisustussuunnittelemassa. Nyt odotellaan tavaraa ja pienen remontin alkamista. Minä ainakin arvostin, että lähtökohtana ei ollut kaiken uusiksi hankkiminen vaan myös vanhan tavaran uusilla paikoilla hyödyntäminen. Voimme suosittella lämpimästi.

Riku, Kirkkonummi


Makuuhuone saa uuden ilmeen, kiitos greenstylers. Sisutussuunnitelmassa ollut seinäväri tuntui alkuun liian tummalta, ja yritin vaihtaa väriä. Seinän värin miettimisessä meni VIIKKOJA! Värejä mallattiin aamulla, päivällä, illalla, läheltä, kaukaa, sängyltä ja nurkasta. Lopulta makasimme miehen kanssa sängyllä eri värimallit seinällä ja todettiin, ei hitto, kyllä se Ninjan alkuperäinen väri ON paras.

Mitä tästä opimme?

Sisustussuunnittelija on JO käyttänyt työtunteja, suunnitellut, mallannut, miettinyt, kokeillut ne sata vaihtoehtoa ja ottanut huomioon asiakkaan toiveet. LUOTA siis häneen Kiitos tuhannesti greenstylers!!

Hitsi tosta makkarista tulee SIISTI! Poikakin tuli ovelle ja huusi: "Mahtava väri!!!!

Mari, Kirkkonummi


Tämä tarina on ❤️:

Olin jo pitkään etsinyt kukkatelinettä. Greenstylers löysi etsimäni ja tuunasi löydön toiveideni mukaan uuteen uskoon. Huippupalvelua! Värinkin sain itse valita. Uniikki kierrätyskukkapöytäni on ristitty Kirsikaksi 🍒

Suosittelen lämpimästi gREenstylersia! 

Päivi, Helsinki


Idearikas ja tehokas huipputiimi! Tehokasta sisustussuunnittelua luontoarvoja kunnioittaen, silti raikkaasti ja oivaltavasti. Voin todella suositella lämpimästi.

Hanna, Kirkkonummi